top of page

Way of working

01

02

03

04

05

E-mail mij
De call
Het proposal
Brainstormen en schetsen
Uitwerken en klaar!

Ben jij nog steed helemaal excited om met mij samen te werken na deze info. Stuur mij dan een berichtje via het contact formulier en vul de vragenlijst in. Zo kan ik een goed beeld creeren voor wat ik voor jouw kan betekenen.

Nadat ik jouw vragen lijst hebt ontvangen plannen we een call in van 30 min. Het is altijd even fijn om elkaar te spreken. In deze call hoor ik graag meer over jou en je bedrijf. Ook heb jij hier de gelegenheid om verdere vragen te stellen. Om het wat makkelijker te maken wil ik jou vragen om 5 vragen voor te bereiden zodat je deze kan stellen.

Als ik voldoende informatie hebt ontvang jij via de mail het proposal. In het proposal staat de opdracht, tijdlijn, benodigdheden en de offerte. Deze kun jij digitaal ondertekenen. Ga jij hiermee akkoord dan vraag ik je om een non refundable deposite van 50% over te maken. Als jij dit hebt gedaan staat jouw opdracht vast en krijg jij het contract opgestuurd.

Aan de hand van de briefing ga ik onderzoek doen, brainstormen en schetsen. Jij ontvangt via mail 1 zwart wit lijn ontwerp waar jij feedback op mag geven. Na aanleiding van jou feedback pas ik deze aan.

Na akkoord van de schetsen ga ik beginnen met het uitwerken van het definitieve werk. Deze stuur ik naar jou op voor de final feedback ronde. Als jij hier akkoord mee gaat zorg ik ervoor dat alle bestanden gereed zijn voor gebruik. Ik stuur jou dan de laatste offerte op en na betaling van deze krijg jij alle bestanden opgestuurd.

Prijzen

Elk project is custom made. De prijs hangt af van jou wensen, de hoeveelheid werk, maar ook het gebruik van het werk en de licenties. Mijn prijzen beginnen vanaf €300 excl. btw. Heb je een groot project waar je meerdere illustratie voor nodig hebt, dan wordt de prijs per illustratie goedkoper.

READY!

Payment Schedule

  • Jouw boeking staat vast als de aanbetaling van 50% is voldaan.

  • Jouw resterende saldo moet binnen 30 dagen na ondertekening van de overeenkomst worden betaald.

<

PROCESS AND PRICING

Webiste background home page_Artboard 1 copy 2.jpg

Get to
Know Us

This is your About section paragraph. It's a great place to give a short introduction about what you do. Define your distinguishing qualities and share them! Consider adding images for extra engagement. 

first
Close site navigatin
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify
bottom of page